به گزارش مشرق، سعید خال در جریان بازدید رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از مجموعه بهشت زهرا با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این مجموعه گفت: بحران کرونا در طول تاریخ ۵۰ ساله بهشت زهرا(س) بی سابقه بوده است و کارکنان این سازمان ۱۴ ماه سخت را پشت سرگذاشته اند و همچنان نیز با قدرت به کار خود ادامه می دهند.
بیشتر بخوانید:
مقایسه آمار مرگ و میر کرونا در آلمان و ایران
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) عنوانکرد: از حدود ۶۸ هزار متوفی کرونایی در کشور عملیات تطهیر حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ متوفی در بهشت زهرا ( س) انجام شده است، یعنی حدود ۴۰ درصد متوفیان کرونایی از سوی تهران و ۶۰ درصد دیگر آن در ۳۰ استان مورد رسیدگی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی براساس آمار وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا در سازمان بهشت زهرا(س) به بالاترین میزان رعایت شده است، افزود: کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) در ۱۴ ماه گذشته ۹ بار غربالگری کرونا شده اند و تاکنون ۱۹۱ نفر از کارکنان این سازمان به بیماری کرونا مبتلا شده اند که تمامی آنان بهبود یافته اند.
تجهیز مرکز مدیریت بحران بهشت زهرا(س)
رضا کرمی محمدی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این جریان بازدید از بخشهای مختلف مجموعه بهشت زهرا(س) که عصر دوشنبه انجام شد، گفت: حقیقتا باید از زحمات مدیران و کارکنان مجموعه بهشت زهرا به خصوص در ایام شیوع کرونا تشکر و قدردانی کنیم. پرسنل بهشت زهرا نیز از زمان شیوع کرونا هم شرایط کاری و همچنین روانی سختی را تجربه کردهاند و ما قدردان این عزیزان هستیم.
وی ادامه داد: تجربه بهشت زهرا در بحران کرونا تجربه ای بسیار مفید و یک تجربه جهانی است که میتوان آن را در هفتمین مجمع جهانی کاهش خطرپذیری بلایا (UNISDR) که به زودی برگزار خواهد شد، ارائه کرد تا سایر کشورها از این تجربیات استفاده کنند.
کرمی محمدی با اشاره به تجهیز مرکز مدیریت بحران سازمان بهشت زهرا گفت: این مرکز به عنوان یک مرکز پشتیبان مدیریت بحران شهر تهران به مرکز فرماندهی عملیات اضطراری، مانیتورینگ پیشرفته و تجیهزات امداد و نجات مجهز خواهد شد و قطعا فعالیت آن نقش موثری در مدیریت بهتر در زمان بحران خواهد داشت. به ویژه آنکه بهشت زهرا در موقعیت مناسبی از شهر نیز قرار گرفته و دسترسی های آن به خطوط جادهای، هوایی و ریلی آسان است.